فضا وسیاره ها

فضا و سیاره ها

سیارات منظومه شمسی
90 / 100

8تا از سیارات منظومه شمسی

سیارات منظومه شمسی زیباترین مبحث  فضا و نجوم است .  اینگلیش تایمر(englishtimer)چون “فضا و سیاره ها” یکی از زیبا وکاربردی ومهیج ترین  مباحث در زبان انگلیسی که میتوان ساعتها درباره اش صحبت و بحث کرد. اینگلیش تایمر(englishtimer) قصد دارد با بیانی ساده و روان به مطلب  <سیارات منظومه شمسی>  بپردازد.  اما در طی سال های اخیر سیارات منظوه شمسی با افزایش محبوبیت ستاره شناسی و نجوم در بین افراد و از طرفی نیز با گسترش دستاوردهای ناسا مانند ساخت تلسکوپ جیمز وب بسیاری از زبان آموزان نیز به سمت یادگیری این لغات گرایش پیدا کرده است. اینگلیش تایمر(engllishtimer)تلاش می کند. به روزترین مطالب را در مورد این مسائل سیارات منظومه شمسی  به شما همراها همیشگی آموزش دهد امیدوارهستیم از خواندن مطالب بهره کافی را ببرید:

  فضا و سیاره ها به ترتیب عبارت اند از: 

1_سیاره عطارد:Mercury (اولین سیاره منظومه شمسی)  

 2_سیاره زهره:   venus   (دومین سیاره منظومه شمسی)

3_سیاره زمین: Earth  (سومین سیاره منظومه شمسی)

4_سیاره مریخ: Mars (این سیاره لقب برادر زمین را دارد )     

5_سیاره مشتری: Jupiter (بزرگترین سیاره درمنظومه شمسی است)

6_سیاره زحل:Saturn(زیباترین سیاره در منظومه شمسی است)     

7_سیاره اورانوس:Uranus(این سیاره رو بعد ازبه وجودآمدن تلسکوپ کشف کردند )

8_سیاره نپتون:  Neptune(دورترین سیاره به خورشید است )

درادامه می خواهیم به یک سری اصطلاحات ولغات رایج وپرکابرد درباره ی فضا و سیاره ها دراینگلیش تایمر(englishtimer) یادبگیریم: 

1_Space(فضا)                                                               

 2_Outer Space(فضای خارج از جو زمین )                         

3_Meteor(  شهاب سنگ)                                                     

4_ Solar System(منظومه شمسی)                                         

5_Cosmos (کیهان)                                                               

6_ Universe(جهان هستی)                                                     

7_Gravity( جاذبه زمین)                                                         

8_Constellation( صورت فلکی)                                         

9_Astronaut (فضانورد)                                                     

10_Observatory( رصدخانه)                        

image 28 04 2023 124

11_planet(سیاره)

12_celestial bodies(اجرام آسمانی)

13_eclipse(کسوف)

14_black hole(سیاه چاله)

15_mission(ماموریت)

16_countdown(شمارش معکوس (قبل از پرتاب موشک و …)

17_NASA(اداره کل ملی هوانوردی و فضا)

18_probe(کاوشگر)

19_light year(سال نوری)

20_space-time(فضا-زمان (فیزیک)

21_Satellite(ماهواره)

22_Hemisphere(نیمکره)

23_meteor shower(بارش شهابی)

24_The Big Dipper(دب اکبر)

25_The Little Dipper(دب اصغر)

26_Space Station(ایستگاه فضایی)

27_Star(ستاره)

28_Sun(خورشید)

29_White dwarf( کوتوله سفید)

30_argo(سفینه)

31_rotation(چرخش)

32_Crescent moon(هلال ماه)

33_eclipse(کسوف)

34_atmosphere(اتمسفر)

35_Spacewalk(پیاده‌روی فضایی)

36_weightless(بی‌وزن)

37_cosmic dust(غبار کیهانی)

38_planetarium(آسمان‌نما)

 

image 07 05 2023 586 1

 فضا و سیارات به شما ارائه دهم. فضا به گستره وسیعی اطلاق می شود که فراتر از جو زمین وجود دارد و تمامی اجرام آسمانی مانند ستارگان، کهکشان ها و سیارات را در بر می گیرد. سیاره ها اجرام نجومی هستند که به دور یک ستاره می چرخند، کروی شکل هستند و مدار خود را از باقی مانده ها پاک کرده اند. آنها در اندازه، ترکیب و ویژگی های متفاوت هستند. درک ما از فضا و سیارات از طریق مشاهدات علمی، مأموریت‌های فضایی و پیشرفت‌های فناوری بسیار افزایش یافته است. جایی که ما شگفتی های فضا و سیارات شگفت انگیز درون آن را کشف می کنیم.

از وسعت فضای بیرونی گرفته تا جزئیات پیچیده هر سیاره، ما در اسرار و اکتشافاتی که همچنان دانشمندان و علاقه مندان را مجذوب خود می کند، می کاوشیم. این که آیا شما علاقه مند به یادگیری در مورد آخرین ماموریت های فضایی، شکل گیری کهکشان ها، و یا ویژگی های سیارات مختلف به انگلیسی هستید، ما شما را پوشش می دهیم.

مقالات ما به دقت تحقیق و نوشته شده اند تا اطمینان حاصل شود که محتوای قابل اعتماد و جذابی دریافت می کنید. تیم اینگلیش تایمر در تلاش هستیم تا مفاهیم پیچیده را برای همه در دسترس قرار دهیم، بنابراین چه یک ستاره شناس باتجربه باشید و چه تازه سفر خود را به کیهان آغاز کرده اید، در اینجا چیز جالبی به انگلیسی خواهید یافت.

وب سایت ما را کاوش کنید تا تصاویر جذاب، مقالات آموزنده و ویژگی های تعاملی را کشف کنید که دانش شما را گسترش می دهد و کنجکاوی شما را در مورد فضا و سیاراتی که در آن زندگی می کنند شعله ور می کند. در این ماجراجویی کیهانی به ما بپیوندید تا با هم اسرار جهان را به انگلیسی کشف کنیم.

از شدت آتشین عطارد گرفته تا حلقه‌های باشکوه زحل، ویژگی‌های منحصربه‌فرد و حقایق شگفت‌انگیز در مورد هر سیاره را بررسی می‌کنیم. چه دانش آموز، معلم، یا صرفاً یک علاقه مند به فضا باشید، مقالات ما دانش زیادی را برای ارضای کنجکاوی شما ارائه می دهند.

درباره زمین های صخره ای و دمای شدید زهره یا مناظر قرمز رنگ و پتانسیل حیات در مریخ بیاموزید. در غول های گازی مانند مشتری و طوفان های مسحورکننده آن، یا زیبایی یخی نپتون و نقاط تاریک مرموز آن شیرجه بزنید.

تیم اینگلیش تایمر ما برای اطمینان از صحت و مرتبط بودن، محتوا را به دقت مورد تحقیق و بررسی قرار داده اند. ما توضیحات مفصل، تصاویری خیره کننده و روایت های جذابی ارائه می دهیم که شگفتی های منظومه شمسی را زنده می کند.

برای کشف تصاویر جذاب، ویژگی های تعاملی و منابع آموزشی که درک شما را از همسایگی کیهانی ما عمیق تر می کند، وب سایت ما را کاوش کنید. چه به دنبال اطلاعات برای یک پروژه مدرسه باشید یا صرفاً بخواهید دانش خود را گسترش دهید، وب سایت ما دروازه شما به سیارات منظومه شمسی است.

در حالی که اسرار و شگفتی های همراهان سیاره ای خود را کشف می کنیم، با ما سفری آسمانی را آغاز کنید. کاوش خود را از امروز شروع کنید و اسرار منظومه شمسی را باز کنید.

1. عطارد: عطارد نزدیکترین سیاره به خورشید و کوچکترین سیاره در منظومه شمسی است. سیاره ای سنگی با سطحی بایر و متروک است. به دلیل نزدیکی آن به خورشید، دمای عطارد می تواند در طول روز به اوج های سوزان و در شب به پایین ترین حد انجماد برسد.

2. زهره: زهره به دلیل اندازه و ترکیب مشابه، اغلب به عنوان “سیاره خواهر” زمین شناخته می شود. با این حال، زهره دارای اتمسفر غلیظی است که گرما را به دام می اندازد و آن را به داغ ترین سیاره در منظومه شمسی تبدیل می کند. این به دلیل ابرهای متراکم اسید سولفوریک و اثر گلخانه ای فراری اش شناخته شده است.

3. زمین: سیاره اصلی ما، زمین، تنها سیاره شناخته شده ای است که از حیات پشتیبانی می کند. دارای طیف متنوعی از اکوسیستم ها، آب فراوان و جوی محافظ است. زمین با اقیانوس‌های آبی، خشکی‌های سبز و آب‌وهوای متنوعی که طیف وسیعی از گونه‌های گیاهی و جانوری را حفظ می‌کند، مشخص می‌شود.

4. مریخ: مریخ که اغلب «سیاره سرخ» نامیده می شود، مدت هاست تخیل دانشمندان و علاقه مندان به داستان های علمی تخیلی را به خود جلب کرده است. جوی نازک و سطحی مایل به قرمز به دلیل اکسید آهن یا زنگ در خاک خود دارد. مریخ به خاطر کلاهک های یخی قطبی، آتشفشان های سر به فلک کشیده و احتمال وجود حیات میکروبی در گذشته یا حال شناخته شده است.

5. مشتری: مشتری بزرگترین سیاره منظومه شمسی است که جوی پر جنب و جوش و پویا دارد. این شهر به خاطر لکه قرمز نمادین خود، طوفان عظیمی که قرن هاست در حال وقوع است، مشهور است. مشتری غول گازی است که بیشتر از هیدروژن و هلیوم تشکیل شده است و به دلیل قمرهای متعددش از جمله چهار قمر گالیله ای که گالیله گالیله کشف کرده است، شناخته شده است.

6. زحل: زحل به دلیل سیستم حلقه خیره کننده خود که از ذرات یخی و زباله تشکیل شده است، مشهور است. این سیاره دومین سیاره بزرگ است و ترکیبی مشابه مشتری دارد. حلقه‌های زحل از حلقه‌های بی‌شماری تشکیل شده‌اند و قمر آن تیتان تنها قمر منظومه شمسی است که جو قابل توجهی دارد.

7. اورانوس: اورانوس یک غول یخی با ویژگی منحصربه‌فرد است – در کنار خود می‌چرخد و به نظر می‌رسد که در طول مدارش می‌چرخد. به دلیل وجود متان در اتمسفر آن رنگ آبی کمرنگی دارد. اورانوس دارای منظومه ای از حلقه ها و مجموعه ای از قمرها از جمله میراندا است که دارای سطحی متنوع و فعال از نظر زمین شناسی است.

8. نپتون: نپتون دورترین سیاره از خورشید است و همچنین یک غول یخی است. به دلیل وجود متان در اتمسفر آن، رنگ آبی زنده ای شبیه به اورانوس دارد. نپتون به خاطر بادهای شدید و لکه تاریک بزرگ، یک سیستم طوفانی شبیه به لکه قرمز بزرگ مشتری، شناخته شده است.   

داستانهای جالب سیارات منظومه شمسی:

1. تولد خورشید: به گذشته سفر کنید تا شاهد تولدچشمگیر خورشید خود باشید، زیرا یک ابر چرخان از گاز و غبار تحت نیروی جاذبه خود فرو می ریزد. در مورد واکنش های همجوشی که ستاره ما را مشتعل کرد و زمینه را برای تشکیل سیارات و تولد حیات فراهم کرد، بیاموزید.

2. لکه قرمز بزرگ: داستان مسحورکننده لکه قرمز بزرگ مشتری را کشف کنید، طوفان عظیمی که قرن ها بیداد کرده است. رازهای پشت طول عمر آن را کشف کنید و پویایی های جذاب این ویژگی نمادین را در بزرگترین سیاره منظومه شمسی ما کشف کنید.

3. حلقه های زحل: خود را در داستان دلربا حلقه های با شکوه زحل غرق کنید. اسرار منشا، ترکیب و ساختار پیچیده آنها را کشف کنید. از زیبایی خیره کننده این جواهرات کیهانی شگفت زده شوید و از تحقیقات علمی در حال انجام مطلع شوید.

4. اسرار مریخی: سفری به سیاره سرخ را آغاز کنید و اسرار را کشف کنید که دهه ها دانشمندان را مجذوب خود کرده است. از جستجوی نشانه‌هایی از زندگی گذشته یا حال گرفته تا کاوش در ویژگی‌های زمین‌شناسی منحصربه‌فرد آن، به جستجوی مداوم برای درک مریخ بپردازید.

5. قمرهای یخی: به فراتر از سیارات سفر کنید و قمرهای جذاب منظومه شمسی را کشف کنید. به اقیانوس‌های زیرسطحی اروپا، آب‌فشان‌های انسلادوس و فعالیت‌های آتشفشانی در آیو شیرجه بزنید. بیاموزید که چگونه این جهان های یخی سرنخ هایی از پتانسیل حیات فرازمینی دارند.

وب سایت ما گنجینه ای از داستان های گیرا، تصاویری خیره کننده و بینش های متخصص را ارائه می دهد. خواه علاقه‌مند به فضا، دانشجو، یا صرفاً کنجکاو در مورد شگفتی‌های جهان هستید، در سفری کیهانی به ما بپیوندید تا داستان‌های جذاب منظومه شمسی را باز کنیم.

کاوش را از امروز شروع کنید و اجازه دهید داستان های جذاب محله کیهانی ما تخیل شما را روشن کند و درک شما را از شگفتی هایی که فراتر از زمین ما نهفته است عمیق تر کند.

اجرام آسمانی اجرام نجومی هستند که در فضا وجود دارند، مانند ستارگان، سیارات، قمرها، سیارک ها و دنباله دارها. این اشیاء نقش مهمی در درک ما از جهان دارند و برای قرن ها کنجکاوی انسان را مجذوب خود کرده اند. مطالعه اجرام آسمانی بینش های ارزشمندی در مورد شکل گیری، تکامل و پویایی کیهان ارائه می دهد.

زهره آنطور که ما می شناسیم محیطی مهمان نواز برای زندگی در نظر گرفته نمی شود. این سیاره دارای اتمسفر غلیظی است که عمدتاً از دی اکسید کربن تشکیل شده است و دمای شدید آن تا 900 درجه فارنهایت (475 درجه سانتیگراد) می رسد. علاوه بر این، فشار اتمسفر روی زهره حدود 92 برابر بیشتر از فشار زمین است که برای اکثر اشکال حیات غیرقابل پذیرش است.

سطح زهره در منظره ای متروک با فعالیت آتشفشانی بالا و ابرهای اسید سولفوریک پوشیده شده است. این شرایط، بقای هر گونه حیات شناخته شده را چالش برانگیز می کند. با این حال، تحقیقات و اکتشافات علمی در حال انجام برای درک بهتر پتانسیل حیات میکروبی در جو فوقانی زهره، جایی که شرایط ممکن است مساعدتر باشد، وجود دارد.

توجه به این نکته مهم است که درک ما از زندگی در کیهان محدود به شرایطی است که حیات روی زمین را پشتیبانی می کند. در حالی که زهره ممکن است آن طور که می دانیم برای زندگی مناسب نباشد، جستجو برای حیات فراتر از سیاره ما ادامه دارد و اکتشافات آینده ممکن است درک ما را از احتمالات زندگی در محیط های مختلف گسترش دهد.

در گستره وسیع کیهان، جستجو برای سیارات قابل سکونت همواره دانشمندان و علاقه مندان به فضا را به یک اندازه مجذوب خود کرده است. در حالی که زمین تنها سیاره شناخته شده ای است که از حیات پشتیبانی می کند، تحقیقات و اکتشافات در حال انجام چندین اجرام آسمانی دیگر را که به طور بالقوه می توانند پناهگاه حیات باشند، روشن کرده است. در این راهنمای جامع، ویژگی‌ها و شرایط سیارات مختلف در منظومه شمسی و فراتر از آن را بررسی خواهیم کرد و مناسب بودن بالقوه آنها برای زندگی را بررسی خواهیم کرد.

1. زمین: استاندارد طلایی برای زندگی:
به عنوان تنها سیاره شناخته شده برای پشتیبانی از طیف متنوعی از اشکال حیات، زمین به عنوان معیاری برای سکونت پذیری عمل می کند. دمای معتدل، وجود آب مایع و جوی محافظ آن را به زیستگاهی ایده آل برای زندگی آن گونه که ما می شناسیم تبدیل کرده است.

2. مریخ: پتانسیل سیاره سرخ:
مریخ که اغلب به عنوان نزدیک ترین همسایه زمین از آن یاد می شود، مدت هاست موضوع مورد توجه دانشمندان بوده است. اگرچه شرایط سخت سطحی و جو نازک آن چالش هایی را ایجاد می کند، اکتشافات اخیر یخ آب و پتانسیل آب مایع زیرسطحی، امیدی را برای حیات میکروبی در مریخ ایجاد کرده است.

3. زهره: دوقلوی مرموز:
زهره علیرغم شرایط نامساعد سطحی که دارد، به دلیل شباهت هایش به زمین از نظر اندازه و ترکیب، دانشمندان را مجذوب خود کرده است. با این حال، دمای بسیار بالا و جو اسیدی آن، آن را به نامزدی بعید برای زندگی آنگونه که ما می شناسیم تبدیل می کند.

4. قمرهای مشتری و زحل:
چندین قمر در منظومه شمسی خود پتانسیل میزبانی حیات را نشان داده اند. اعتقاد بر این است که اروپا، یکی از قمرهای مشتری، دارای اقیانوس زیرسطحی از آب مایع است که آن را به هدف اصلی برای اکتشافات آینده تبدیل می کند. انسلادوس، قمر زحل، همچنین نشانه‌هایی از اقیانوس زیرسطحی و فعالیت‌های زمین گرمایی را به نمایش می‌گذارد که امکان سکونت‌پذیری را افزایش می‌دهد.

5. سیارات فراخورشیدی: جستجوی فراتر:
در سال‌های اخیر، کشف سیارات فراخورشیدی که به دور ستاره‌های دوردست می‌چرخند، درک ما را از جهان‌های بالقوه قابل سکونت گسترش داده است. سیارات در منطقه قابل سکونت، جایی که شرایط ممکن است اجازه حضور آب مایع را بدهد، از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند.

در 16 جولای 1969، فضاپیمای آپولو 11، متشکل از ماژول فرماندهی به نام “کلمبیا” و ماژول قمری به نام “عقاب” از مرکز فضایی کندی در فلوریدا، ایالات متحده آمریکا پرتاب شد. اعضای خدمه آپولو 11 فرمانده نیل آرمسترانگ، خلبان ماژول فرماندهی مایکل کالینز و خلبان ماژول قمری ادوین “باز” ​​آلدرین بودند.

پس از یک سفر تقریباً 240000 مایلی، فضاپیما در 19 جولای وارد مدار ماه شد. آرمسترانگ و آلدرین سپس به ماژول قمری منتقل شدند و کالینز را در ماژول فرماندهی باقی گذاشتند. در 20 ژوئیه، ماژول ماه به سمت سطح ماه فرود آمد و آرمسترانگ عبارت معروف “عقاب فرود آمد” را به صورت رادیویی پخش کرد.

چند ساعت بعد، در 21 جولای، آرمسترانگ اولین انسانی بود که پا به ماه گذاشت. هنگامی که از نردبان ماژول قمری پایین آمد، این عبارت نمادین را به زبان آورد: “این یک قدم کوچک برای انسان است، یک جهش عظیم برای بشر.” اندکی بعد آلدرین به او پیوست و با هم آزمایش هایی انجام دادند، نمونه هایی را جمع آوری کردند و پرچم آمریکا را روی سطح ماه کاشتند.

فضانوردان در مجموع حدود 21 ساعت را در ماه گذراندند و در طی آن آزمایش های علمی انجام دادند، عکس گرفتند و منطقه نزدیک محل فرود خود را که به عنوان دریای آرامش شناخته می شود، کاوش کردند. آن‌ها همچنین ابزارهای مختلفی را برای اندازه‌گیری فعالیت لرزه‌ای ماه به کار گرفتند و یک پخش تلویزیونی به زمین انجام دادند.

پس از اتمام ماموریت خود در ماه، آرمسترانگ و آلدرین به ماژول قمری بازگشتند و در 21 ژوئیه، با موفقیت از سطح ماه بلند شدند تا با کالینز در ماژول فرماندهی قرار ملاقات بگذارند. سپس خدمه سفر خود را به زمین آغاز کردند و در 24 ژوئیه 1969 در اقیانوس آرام پاشیدند.

موفقیت ماموریت آپولو 11 گواهی بر فداکاری، نبوغ و شجاعت فضانوردان و مهندسان، دانشمندان و تکنسین های بی شماری بود که برای امکان پذیر ساختن این سفر تاریخی خستگی ناپذیر تلاش کردند. فرصت‌های جدیدی را برای اکتشافات فضایی باز کرد و نسل‌ها را الهام بخش کرد تا رویاهای بزرگ داشته باشند و به ستاره‌ها برسند.

در پایان، اولین سفر به ماه در سال 1969 به عنوان بخشی از ماموریت آپولو 11 ناسا انجام شد. نیل آرمسترانگ و باز آلدرین اولین انسان هایی بودند که قدم بر سطح ماه گذاشتند و ردپایی پاک نشدنی در تاریخ بشریت بر جای گذاشتند. این دستاورد خارق‌العاده راه را برای اکتشافات فضایی بیشتر هموار کرد و همچنان به ما الهام می‌دهد تا مرزهای ممکن را پشت سر بگذاریم.

بازگشت بە لیست

نوشته های مرتبط